2017. április 14., péntek

Shaun Marsh volal do Austrálie čaty pre Adelaide test proti New Zealand

Skúsenosti Shaun Marshovej skúšky mu pomohli dostať kývnutie pred Cameronom Bancroftom a Michaelom Klingerom pre tretí test proti Nového Zélandu. Marsh nahradí zraneného Usmana Khawaju v austrálskom tíme za inauguračný denný test, ktorý sa začína 27. novembra v Adelaide Oval. Australský tréner Darren Lehmann navrhol, aby boli Bancroft a Klinger obaja "veľmi nešťastní".Avšak, selektory nechcel krv sa debutant proti Nového Zélandu do troch sérií skúšok finále.

"Shaun Marsh novšie v teste zápas kriket prispeli tak to je spôsob, akým sme sa rozhodli ísť , "povedal Lehmann. "Urobil niekoľko behov a príspevky.

" Ja si stále pamätajú, že veľká set zís kal proti Južnej Afrike v Centurion. Tak ako výberovej komisie bolo tesné. Tam to bolo veľa špekulácií o Bancroft a Klinger - a obaja sú veľmi unlucky.Mitchell Johnsonov test rozlúčka skončí remízou po WACA Beh-fest Čítajte viac

"Marsh hral 15 testami, v priemere 33,11.Ten predstavoval dva behy v jeho poslednom teste výlet na Trent Bridge, kde Austrálie skôr v tomto roku sa vzdal popola urnu.

"To bolo celkom chudobné testovací zápas pre nás ako celok," povedal Lehmann. "To je minulosť. Bol dovnútra a von, rovnako ktorý robí to ťažké pre neho. Bude stále chcú znova presadiť.Dostane pár skúšobných zápasov tu a uvidíme, ako to pôjde. "

Steve O'Keefe bol zahrnutie prekvapenie Lehmann je družstvo s Jamesom Pattinson odvolaný a pravdepodobne trvať do dôchodku Paceman Mitchell Johnson miesto v XI.

nedošlo k žiadnym ďalším zmenám družstva, ktorý nakreslil s Novým Zélandom v meste Perth, s 12. mu žom Peter Siddle zachovaný.

O'Keefe robil jeho test debutuje proti Pakistanu v minulom roku a v Spojených arabských emirátoch zostal na radar paneli Rod Marsh od.

"Stephen bol zaradený do nášho družstva, ktorý bol ísť do Bangladéša a ak by mal dostať príležitosť si myslíme, že bude čo najviac z toho, "predseda selektorov Marsh povedal. "Rozhodli sme sa, aby zahŕňala ďalšie kužeľ v čatu pre Adelaide, pretože sme istí, za akých podmienok budeme tam."

O'Keefe sa môže pochváliť aj pink-ball skúsenosti, že vynaložil 11 gólov v Sheffielde štít zápasu v Adelaide Oval v roku 2014.Ľavé rameno NSW Tweaker bol vymenovaný v 13-man čaty pred Ashton Agar a Glenn Maxwell.

Zatiaľ Pattinson má dobré predpoklady hrať svoj prvý test od marca 2014.Expresný pacemaker trpel niekoľkými zraneniami, pretože sa ukázal dosť v nedávnych hrách Sheffield štít, aby presvedčil selektorov, že je pripravený. " James sa dobre vrátil na Shield kriket po jeho zranení a Získala toto stiahnutie, "povedal Marsh. "Pracoval neuveriteľne tvrdo a sme presvedčení, že je pripravený vystúpiť na testovacej úrovni, ak je vybraný." Bowlingový tréner Craig McDermott je tiež presvedčený, že Pattinson, ktorý remodeloval svoju činnosť po tom, čo utrpel záťažové zlomeniny, je pripravený ísť. "Patto je jeden z najlepších majstrov v krajine…má tam dostatok čísel na hranie Test kriketu," povedal McDermott.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése