2017. április 17., hétfő

Proč 200 milionů hráčských smluv je pro vlastníky baseballu hodně

A není to jen kluci na samém vrcholu: výchozí džbán JA Happ je tříleté, $ 36 metrů dohoda z Toronto Blue Jays byl i déle a za více peněz, než si většina commenters myslel, že dostane. Happ, který je překvapivě devítiletý veterán, měl 106 ERA + minulý rok a má 96 ERA + pro jeho kariéru - to je zhruba stejně dobrý, v souhrnu jako průměrný startovní džbánu na prevenci běží. Do budoucna by mohl být méně, a to nevyhodí mnoho směn; je to přímo u dolní hranici, jak špatně startér může hodit v MLB a ještě dostat víceletou smlouvu.Tato hranice je nyní zřejmě 12m $ ročně.

To je hodně peněz za člověka, který byl považován za tak postradatelný se otočí přes čtyři týmy v posledních třech sezónách.


Ale Happ kontrakt a kontrakty líbí, nejsou známky MLB týmy ztrácejí svou mysl - jsou známky opět na absurdní pozici profesionálního sportu držet jak v západní společnosti a jeho doprovodným ekonomiky. Pokud Happ - nebo Heyward nebo Cena - měly být vyplaceny více „přiměřené" plat, oh, řekněme, že polovina z toho, co právě dělat, stále by stejně peněz v baseballu.Je to prostě nebude jít do kluci, víte, vlastně hrát baseball.

K dispozici je ve skutečnosti méně peněz jít hráčům teď, proporcionálně, než tam byl asi před deseti lety. Část, která je jistě vzhledem k nové zdroje příjmů - MLB se stala masivní leader v on-line streaming mediálního trhu, a tyto zisky přeloženy do více peněz pro organizaci jako celek. Ale ocenění tým i nadále střílet přes střechu, a to především vzhledem k hodnotě regionálních sportovních sítí obchodů mohou makléř s mediálními společnostmi a národními obchody, které MLB má s Fox, ESPN, a TBS. Živé sportovní i nadále jedním z jediného pevného TV čerpá v éře kabelu řezání, a to je to, co se pohybuje na skutečné peníze zde.MLB je na tom to nejlepší podnik ve své historii, celkem očekávaně, ne kvůli nějakých velkých inovací na obchodní nebo tech straně, ale kvůli hráčů na hřišti. Bez ohledu na to, jak moc nebo málo peněz je ve hře, hráči si zaslouží svůj spravedlivý podíl z nich -, a upřímně řečeno, je to nijak zvlášť obtížné tvrdit, že rozkol by jim měla upřednostňovat nad vlastníků

I když by bylo hezké, koncepčně, aby se peníze z sportu, která by vyžadovala kompletní organizaci naší společnosti a ekonomiky.Máme naznačil, že budou moci zasáhnout míč s pálkou (nebo je schopen zachytit větší míč zatímco běží přes pole, nebo budou moci střílet míč přes obruč) na elitní úrovni, je nesmírně cenné dovednost psychické a emocionální zdraví našich komunit jednoduchým Dint z koleček hotovosti hodíme na sportovce

Největším problémem tedy není ten hráč platy jdou nahoru abstraktně -, je to, kdo jsou' re jít nahoru k, a proč. Mimochodem baseball na trhu práce je v současné době strukturován, jedinými hráči, kteří hotovost v dost starý na to, že byl shromážděn čtyři až sedm let času MLB služby (přinejmenším), zatímco ještě dost mladý na to být potenciálně užitečné hráči baseballu jít kupředu.Jason Heyward prakticky Bet365-Uvítací bonus vyzvednete zde rozběhl osvobodit agenturu ve věku 25 let, ale pořád mám šest let MLB hrací dob y pod opaskem. Jak jste si možná představit, poměrně málo hráčů držet dost dlouho, aby využívali tento odměnu. Mnoho drift dovnitř a ven z ligy do svých arbitrážních let, pak zmizí zpět do nezletilým nebo vypnout na zahraniční lize jakmile začnou být způsobilé k získání mzdy úměrně jejich hodnoty.

Vlastnictví je pohodě s tímto modelem, protože je jasně pro ně pracují - hráčské platy vypadají jako skrz střechu, i když ve skutečnosti oni jsou rychle předstihl rostoucími příjmy.MLBPA, který je podle Tony se zdá být smrtelně ničeho nebál ani narážkou pracovního neklidu Clark řekl, že rozdělení příjmů se nebude problémem pro jeho unie v nadcházejících jednáních CBA.To se týkaly přinejmenším proto, že MLBPA by měly být náročné dvě věci: přepracování časové požadavky v oblasti služeb, které tvoří udržet mladé talenty v nezletilých jako ziskové, jak to je, a přes zvýšení p enze v mezd a životní žijící podmínky menších leaguers, kteří, i když to není první liga talent sami pomoci poskytnout prostředí pro týmy k rozvoji že talent.

MLBPA třeba dělat to ne proto, že je to správná věc dělat - nebo to nejen proto, že je to správná Sázkové kanceláře Bet365 věc - ale proto, že na trhu práce, která značně přeplácí malou podskupinu pracovníků, protože underpays všichni ostatní se nakonec rozdělí unii do majetnými a chudými.Majitelé jako pracovního klidu, ale to, co byste chtěli ještě víc než práce mír je spojení s žádnou moc. A to i přes titulky David cen a Jason Heyward lidové smlouvy dělají majitelé by mohlo být blíže k získání své přání, než si někdo myslí.

Bet365 poker bonus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése