2017. július 20., csütörtök

Djokovič, Federer, Murray, Gasquet. Štyria hráči, dva kroky do dejín

Skláňal sa k tráve, hladil ju - a plakal. Tak veľmi Andyho Murrayho bolelo, keď pred tromi rokmi prehral s Rogerom Federerom vo finále Wimbledonu.

Ako by sa vtedy, v lete 2012, ich kariéry lámali.

Federer triumfom nad Murrayom ​​dosiahol na zatiaľ posledný grandslamový titul vo svojej obdivuhodnej kariére. Murray sa úspešnou olympijskou odvetou o mesiac neskôr odrazil k najväčším triumfom.

"Bol to výnimočný moment," spomína Murray teraz. Teraz môže prísť ďalšie.

Federer stratil jediný servis

Sotva si predstaviť lepší deň pre tenis.


V Londýne má byť 26 stupňov. V akcii budú tri najlepšie tenisti sveta na scéne zo všetkých najposvätnejšie, wimbledonskom centrálneho kurtu.A v stávke bude mimoriadne veľa. Kto vyhrá dnes, bude len krok od vytúženého titulu.

Pre Britov bude piatok o to lepšie, že zase príde čas bitky, ktorú si Londýn prial. Sedemnásobný wimbledonský víťaz Roger Federer versus domáci hrdina Andy Murray.

Druhý z nich už svoj najťažšia úloha predvlani splnil, keď ako prvý Brit po 77 rokoch Wimbledon vyhral.

To však zďaleka neznamená, že by nemal o čo hrať. Od wimbledonského triumfu na ďalšie vyhraný grandslam čaká. Kdekto spochybňuje jeho spoluprácu s Amélie Mauresmová, ktorá ho prevzala po rozchode s Ivanom Lendlom.

Od roku 2014, kedy sa vrátil po operácii chrbta, má bilanciu so silnou trojkou Federer, Djokovič, Nadal mizernú: 1-13 .

"Ale tento rok mám vyrovnaný.Cítim, � �e tu hrám dobrý tenis, "povedal Murray.

Jeho súper však po úspechu prahne snáď ešte viac. bet365 mobil

Rogerovi Federerovi bude v auguste 34 rokov. Ôsmym titulom by ešte zvýraznil svoj mimoriadny tenisový odkaz, veď toľkokrát v All England Clube nikto netriumfoval.

Tento rok vo Wimbledone stratil jediný set a jediný servis. "Cítim sa dobre. A mám v nádrži ešte dosť energie na zápas s Andym, "vyhlásil Federer, ktorý v bilancii s Murrayom ​​tesne vedie 12-11.

Vyhral už 17 grandslamov, strávil 302 týždňov na čele rebríčka. V oboch prípadoch ide o rekordy. Oboje by ešte rád vylepšil.

Na tráve na wimbledonskom centre, sa cíti ako doma.Kde inde by sa mu to malo podariť?

Gasquet: Som tu najhoršie

Kým favorita druhého semifinále možno hľadať ťažko, v tom prvom (štart v 14 hodín) je jasný. Bolo by šokujúce, keby z neho do finále nepostúpil Novak Djokovič. Veď aj jeho súper Richard Gasquet (bilancia 11-1 pre Djokoviča) vyhlasuje: "Som tu zo všetkých štyroch najhoršie."

A Stan Wawrinka, ktorý s Gasque prehral vo štvrťfinále, povedal: "Nedávam mu moc veľké šanca. "

Keď Djokovič uvidel, s kým bet365 sa stretne, muselo sa mu uľaviť. Z Wawrinka má rešpekt. Musí mať, veď ho Švajčiar pred mesiacom zastavil vo finále Roland Garros. V tú chvíľu sa zdal Djokovič nepremožiteľný, o to horúcejšia porážka bola.O to viac bet365 bonus chce zvíťaziť teraz.

Miesto Wawrinka ho vyzve iný muž s úchvatným jednoručným bekhendom: Gasquet, niekdajší kráľ rebríčka a dvojnásobný grandslamový víťaz, oboje bet365 stavky ale medzi juniorov.

Vestil sa mu veľká sláva, ale v rebríčku bol najvyššie siedmy a na grandslame medzi dospelými najďalej v semifinále. "Musím hrať agresívne, veľa agresívne," vravel.

Dokáže to?

Král proti outsiderovi, potom elegán proti zarputilému obranármi. Veľký tenisový piatok môže začať.

bet 365

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése