2017. július 23., vasárnap

VIDEO: Čechův náprotivok si zachytal, Butland predviedol zákrok kola

Hosťujúci útočník Siem de Jong si spracoval prihrávku, so šťastím loptu udržal a z hranice vápna z otočky vypálil. Zdalo sa, že rana mieri vedľa, ale De Jong loptu otrel o brániaceho Jamesa Tomkins. Ten zásadne zmenil smer letu a írsky brankár Randolph mal čo robiť, aby vymrštil ruku a loptu vyrazil.

4. David De Gea Manchester United - Liverpool 3: 1

Španielsky gólman Manchestru sa z tribúny vrátil na ihrisko, v novom súťažnom ročníku chytal prvýkrát a hneď svoj tím podržal. A práve v najväčšom de rby zápase Premier League.Liverpoolsky útočník Danny Ings vbehol medzi Carricka a Blinda, loptu si spracoval na prsiach a bez prípravy pálil ľavačkou. Lopta však netrafil ideálne, ale aj tak to pre De Geu bolo veľmi nebezpečné. Lopta sa totiž odrazil od zeme, čo je pre gólmana vždy nepríjemné.

3. Jack Butland Arsenal - Stoke 2: 0

Prvý príspevok Jacka Butlanda. Domáci stopér Laurent Koscielny sa rozbehol stredom ihriska a z dobrých 30 metrov sa oprel do lopty.Nádherná delovka pod brvno, parádny zákrok gólmana.

2. Asmir Begovic Everton - Chelsea 3: 1

Náhradník v bránke Chelsea musel zastúpiť zraneného Thibaut Courtois, proti Evertonu síce dostal tri góly, ale minimálne raz tím podržal. Bosniansky brankár Begovic sa blysol proti umiestnenej hlavičke zblízka. Arouna Koné hlavičkoval po centri z pravej strany k vzdialenejšej žrdi.

1.Jack Butland Arsenal - Stoke City 2: 0

Druhý príspevok Jacka Butlandu, náhradníka v anglickej reprezentácii. Dvadsaťdvaročný gólman reflexívne vyrazil hlavičku Alexisa Sáncheza z malého vápna.Bol to náročný zákrok, pretože po centre Santi Cazorla z pravej strany musel čakať do poslednej chvíle.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése