2017. április 13., csütörtök

Rugby World Cup: mazák Warren Gatland ukazuje, Stuart Lancaster cesta vpred

Richie McCaw zvolila linka-von. Nový Zéland sa vlečená Južná Afrika 20-17 Ellis Park v Johannesburgu v júli šesť minút ísť, ktoré boli z veľkej časti prehral. Mali v týždni vypracovali stratégiu pre takúto eventualitu si hovoria, hra by byť blízko a bude viac než pravdepodobne zostúpi k hre v blízkosti konca.

To nebolo len autové zoradenie išli ale na nacvičoval jeden. Zatiaľ čo ich tréner Steve Hansen strávil väčšinu týždňa zábradlie o zlyhaní zákonodarcovia chrániť strany sa snažia brániť vodičský Maul, všetci černosi boli na cvičisku vymýšľať trik, ktorý by optimalizoval ich šance na bodovanie sk� �siť od útočiace autové zoradenie.Oni naskladané na predné a zadné s mostíkmi, ale lopta bol vhodený do toho, čo sa stalo diera v strede, ktorá bola vyplnená McCaw spustený z polohy skrumáž-napoly pre pokus, ktorý vyzeral pozoruhodne jednoduché, ale bol výsledok plánovania.

Takže keď iný kapitán s sedem na chrbte, Chris Robshaw, bol uvedený v rovnakej pozícii proti Walesu u Twickenham v sobotu, aj keď tam boli zostávajúce, s jeho stranou odtokovej tromi bodmi tri, skôr ako šesť minút a zvolila autové zoradenie skôr než pokus zviazať skóre sa predpokladalo, že Anglicko pracoval v tréningu pre tento presný okamih a že majú rutinu, ktorá by prekvapí Wales.

Ehm, no.

Robshaw stál na čele linka-von, prijal hod a bol zviazaný do autu.Tam, kde sa očakával, že Nový Zéland dosiahne skóre v Johannesburgu, Anglicko len dúfa, rozdiel medzi čiernym a bielym. Robshaw urobil nesprávny rozhovor, pretože Angl icko nemalo žiadny krok, ktorý by zvýšil ich šance na vyskúšanie, to, že dni analýzy Walesu by sa nezverejnili. Prekvapilo, že nebolo prekvapenie. Možno sa snažili byť intuitívni, ale Anglicko sa potom rozpadlo. V momente, keď mali prevziať kontrolu, sedem bodov dopredu s Walesom nútený hrať troch hráčov z pozície za mlynček, Stratili svoju priľnavosť.Wales je lavička, a to najmä za skrumáži, zdalo sa, že chýba herný meniča, ktorý bude odrážať zranenia, ktoré už utrpeli, ale bolo to Lloyd Williams, skrumáž pol hrať na krídle, ktorý urobil pokus, ktorý ich priviedol späť do hry; Naproti tomu, keď Anglicko prehrala Ben Youngs a Billy Vunipola, dvaja zo svojich najúčinnejších hráčov v noci, zlomovej línie boli vystavené.

Bolo tvrdil mnohokrát tento týždeň, že Anglicko prehral zápas, niečo ktorý nebol povedal v Johannesburgu po McCaw skúsiť pár mesiacmi.Rovnako ako Nový Zéland je zručnosť potom tlies kali, tak Walese, tým, že ide široký skôr než rovno ako v Anglicku obrany očakáva, Jamie Roberts dodávajúci prihral Lloyd Williams, vytvoril príležitosť, aby ich priviedol na úrovni, obratne hrať pod tlakom.

< p> Kým urážka bola nazhromaždil na Lancaster, jeho náprotivok Warren Gatland nezískala úver v opačnom poradí.Keby Twickenham nadviazala takýto prístup k nemu bolo dosiahnuté v roku 2007, pravdepodobne by teraz mali byť medzi hordami, ktorí spia v Dome pánov takých je rozdiel urobil Walesu napriek nedostatku vplyvu zo strany regiónov v Európe v tej dobe a v posledných rokoch v Guinness pre 12.

Pod ním, Wales vyvinuli Nového Zélandu rys hladko budú môcť nahradiť hráča napriek nie mať rovnakú hĺbku a kvalitu vyzvať.


Počas posledného finále Svetového pohára, všetci černosi boli až do svojej štvrtej voľby lietať polovicu, Stephen Donald, ktorý prerušil zarybárčiť odpovedať na krízu zranenia.A kopať penaltu, ktorá priniesla Webb Ellis Cup späť do vlasti po 24 rokoch.

Wales mal u Twickenham toho istého schopnosť pozerať sa nepriazni osudu tvárou v tvár, a nie ustúpiť, tvrdosť žula, že Anglicko chýbala, modelovaná v obraze Gatland svojej; získal im zápas. Všade tam, kde on je preč, Gatland vytvára prostredie seba a vzájomnej vieru, ako sa hráči dosahujú výšky Nemysleli boli schopní. Má skúsenosti Lancaster, v jeho prvej Svetový pohár kampaň chýba aj v prípade Anglicka nevykoná posledných osem, Lancaster by nemala byť prepúšťaní. Kým obaja tréneri majú silný manažérsky tím, nikto nie je na pochybách, že Gatland má na starosti a volá výstrely.Lancaster má robiť seba vidieť rovnakým Unibet-Podrobný popis spôsobom

Je prekvapujúce , že francúzsky klub nebol máva kontrolu pred Gatland, pozvať ho vyplniť čiastku. Taliansko by mala ponúkať ju zdvojnásobiť. Wales pod ním stúpli na druhé miesto vo svetovom rebríčku, a ak, na rozdiel od Lancaster, on nemá ochutnal úspech proti rodného Nového Zélandu, keď sa aj cez najrôznejšie nevýhody, viedol Wales na ich najviac dôsledne úspešné obdobie od roku 1970. Nevadí Robshaw mozgovú miznú na konci, Wales získal víťazstvo na Twickenham.

Gatland zaistená jeho tím si užil okamih, ale nič viac. Vie, ako bohatstvo vo Svetovom pohári sa môže pohybovať, a to až jeden zápas a dole ďalšie.Keď si vyliezol jednu prekážku, musíte sa pozrieť len na ten budúci. Pre Anglicku to je Austrália na Twickenham, úchytom oni vyhrali v posledných dvoch rokoch.

Unibet-Registrácia s bonusom tu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése