2017. április 11., kedd

Justin Wilson brat hovorí, že darované orgány IndyCar vodiča uložia šesť životov

Justin Wilson pomohol zachrániť šesť životov potom, čo on daroval jeho orgány po jeho smrti, jeho brat povedal v utorok v noci.


37-ročný bývalý Formula jeden vodič zomrel potom, čo bol zasiahnutý na ochranné prilby úlomky pri IndyCar závod v Pensylvánii v nedeľu.

Wilson bol letecky transportovaný do neďalekej nemocnice potom, čo bol v bezvedomí po incidente v Pocono Raceway. Ale Sheffield narodený jazdec podľahol zraneniam s manželkou Juliou pri jeho lôžku v pondelok Betclic-Registrácia zda rma night.Safety je prvoradá, ale pretekanie nikdy nebude fungovať bez prvok rizika Celý článok

Stefan Wilson, tiež profesionálne pretekár, povedal orgány jeho starší brat by boli darované v dôsledku jeho smrti.A v utorok tvrdil šesť ľudí ťaží z jeho nezištnej činy

Stefan Wilson napísal na svojom Twitteri: ". S #giftoflife @justin_wilson zachránil 6 životy dnes. On jednoducho stále nastavením bar vyšší. Udržujte Julie & amp; dievčatá vo svojich modlitbách #myherojw. "

Justin Wilson smrť znamenala motor závodné svet bol ešte raz smútočné smrť vodiča kolegami po Jules Bianchi prehral boj púhych 37 dni po ničivých mozgu zranenia, utrpel pri Veľkej cene Japonska v októbri minulého roka sa.

Wilson bol populárny jazdec v profesionálnej kariére, ktorá trvala viac ako desať rokov.On súťažil v roku 2003 Formula jedno obdobie, závodné pre Minardi a Jaguar, než sa presťahoval do Ameriky a začal 174 IndyCar preteky. Facebook Twitter Pinterest Fanúšikovia opustiť pocty British vodiča IndyCar Justin Wilson.Link na videu

Red Bull Racing tím sa vynorí z popola Jaguar, letel ich vlajky na pol žrde na svojom sídle Milton Keynes v pocta Wilsona.

A Lewis Hamilton, majster Formula One world, ktorý vyhral v Belgicku v nedeľu viedol pocty svojho krajana.

"Dnes ráno som sa zobudil pocit pozitívny moje srdce, kým som si prečítal správy, "povedal Hamilton.

" som tak zdevastovaný počuť ďalšie priechod veľkého muža a vodiča.Aj stretol Justin Wilson niekoľkokrát vyrastanie a bol konečný gentleman.

"Aj keď som mu len vedel málo, budem chýbať. My mu bude chýbať. Boh žehnaj jeho dušu a držať ruky na svoju rodinu. "

Tragédia je menej ako štyri roky po poslednom úmrtí v IndyCar.Brit Dan Wheldon zomrel po ničivom 15 automobilov pile-up v Las Vegas plochej dráhy v októbri 2011.

< p> Jeho sestra Holly zaslali obraz svojho brata a Wilson v utorok. "Nech tieto dve nádherné britskej chlapca odpočíva v pokoji spolu. #BadassWilson #Lionheart, "napísala

Otázniky bude opäť zvýši nad úrovňou bezpečnosti IndyCar je. - Wilson je ôsmy vodič zomrel v sérii za posledných 20 rokov - rovnako ako inherentnú nebezpečenstvá spojené s otvoreným -cockpit pretekanie.

bolo oznámené v utorok, že FIA, riadiacim orgánom automobilových závodov je, sa bude konať v uzavretom kokpite testov v septembri.

stavky na Betclic

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése